Kolejny złodziej ukradł nasze zdjęcia.
Ale ciekawe może być to, że widzę tam wiele różnych zdjęć i jestem pewien, że i Wasze tam będą
adres gościa www.djfoto.pl
poniżej jeden jpg ze screenem z jego strony
Pozdrawiam
Mariusz
wlasnie otrzymalem telefon od tego czlowieka z przeprosinami.
twierdzi, ze firma, ktorej zlecil zrobienie strony mu sprzedala te zdjecia.
jego podejscie do tego biznesu bylo takie, ze pokazuje cudze zdjecia i twierdz, ze moze takie wykonac. firma ponoc juz nie istnieje wiec nie ma kogo scigac.
zyczylem mu wiecej autorskich dzialan a nie kupnych
pozdrowienia
mariusz
tresc: Ty palancie wpisz sobie w google swój opis i zobacz ze 6 innych firm ma taki sam. dla zasady opiblikuje mam skreeny zz ekranu, zobaczymy co powiesz gayu wtedy , najlepiej oceniać innych a sam złodziej.
Dostałem @ od Pana... widać ma jakiś wtyk na forum...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi i należą do ich autorów.
Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody autora oraz udostępnianie osobom nie związanym z FFS - zabronione.
Forum Fotografów oraz Reporterów Ślubnych. Właścicielem i administratorem forum jest Zbigniew Kruk